Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van merkez İpekyolu ilçesinde polis ekipleri tarafından 3 ayrı adreste yapılan çalışmalar sonucu yasadışı yollardan yurda giriş yapan toplam 301 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı yapan 3 şüpheli şahıs yakalandı.

        Van Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Güllük Sokak No:9397, Güllük 2.Sokak No:10, Hisar 1.Sokak No:67 ve Bağlan 1.Sokak No: 34 sayılı adreslerde kaçak şahısların olduğu ihbarını aldı. Adrese gidene kipler, yasadışı yollardan yurda giriş yapan toplam 301 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı yapan M.S.S., M.A. ve H.D. isimli şüpheli şahısları yakalandı. Gözaltına alınan M.S.S., M.A. ve H.D. isimli şüpheli şahısların işlemleri devam ederken, Kaçak göçmeler ise gerekli işlemlerinin yapılması için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa