Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Özalp ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlere ait 1 adet AK47 piyade tüfeği, 1 adet makineli tabanca, 1 adet AK47 piyade tüfeği şarjörü, 13 adet AK47 piyade tüfeği fişeği ele geçirildi.

        Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince teröristlerce kullanılmak üzere, araziye gömülmüş vaziyette silah ve mühimmat olduğu bilgisinin, duyarlı vatandaşlarımız tarafından jandarmaya iletilmesi üzerine, Özalp İlçe Jandarma Komutanlığınca; ilçeye bağlı Altınboğa Mahallesi kırsalında 18 Eylül 2018 günü operasyon icra edildi. İcra edilen operasyonda; 1 adet AK47 piyade tüfeği, 1 adet makineli tabanca, 1 adet AK47 piyade tüfeği şarjörü, 13 adet AK47 piyade tüfeği fişeği ele geçirildi. Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa