Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yayımladığı mesajında 20182019 eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

        20182019 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, iyi yetişmiş bir neslin ülkenin en önemli sermayesi olduğunu ifade etti. Bu bilinçle 20182019 eğitimöğretim yılına başladıklarını belirten Öztürk, “Hayatımızda ailemizden sonraki en önemli basamaklardan biri olan okullarımız, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak öğrencilerimizi gelecekteki hedeflerine ulaştıracak, hayata hazırlayacak bir yuvadır. Bu bilinçle, İpekyolu Belediyesi, okullarımızın temizliği, tamiri, tadili, asfaltlanması, park ve çevre düzenlemesinin yanı sıra; Z kütüphaneler, şişme oyun parkları, kültürelsosyal faaliyetler, kırtasiye malzemeleri temini ve benzeri hizmetlerini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla ve artarak sürdürecektir. Bu duygularla, değerli öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarımızın, sevgili öğrencilerimizin ve ailelerimizin20182019 eğitimöğretim yılının verimli geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa