Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 yılının NisanAğustos ayları arasında kafes avcılığı yapan 25 kişi hakkında yasal işlem yapılırken 38 bin 280,00 TL İdari Para Cezası ve 57 bin 950,00 TL tazminat talep edildi.

        Tarım ve Orman Bakanlığı, Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğümüz tarafından 2018 yılı NisanAğustos ayları arasında Kafes Avcılığı yapan 25 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Kafes avcılığı yapan 25 kişi için, 38 bin 280,00 TL İdari Para Cezası ve 57 bin 950,00 TL Tazminat Talep edilirken, çok sayıda kafese ve tuzaklama malzemesine el konuldu. Kafes avcılarından ele geçirilen ve el konulan 121 Kınalı Keklik, Yüzüncü Yıl Yaban Hayvanlarını Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde tedavi edilerek tekrar yaşam ortamlarına bırakıldı. Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçak avcılara yönelik korumakontrol çalışmaları aralıksız devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa