Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Özalp ilçesinde 4 ay önce bir banka şubesinin önünde içerisinde 40 bin lira, kimlik ve banka kartlarının bulunduğu çanta sahibine teslim edildi.

        Özalp ilçesinde ismi açıklanmayan bir vatandaş, yaklaşık 4 ay önce bir banka şubesinin önünde içerisinde Fadıl Yazıcı'ya ait 40 bin lira, kimlik ve banka kartlarının bulunduğu çantayı zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta ekipleri, tutanakla teslim aldıkları çantayı yaptıkları 4 aylık çalışmanın ardından sahibi Yazıcı'ya ulaşarak çantayı teslim ettiler. Yazıcı, zabıta ekiplerine ve duyarlı vatandaşa teşekkür etti.

        Zabıta yetkilileri, “İlçemizde yaklaşık 4 ay önce bir vatandaşımızın kaybettiği, içinde 40 bin TL para, kimlik ve banka kartlarının olduğu çanta, vatandaşlarımızdan biri tarafından bulunarak zabıta ekiplerimize teslim edildi. Zabıta ekiplerimizin bu süre içinde titizlikle yaptığı detaylı araştırma sonucunda çanta kime ait olduğu tespit edilerek tutanak nezdinde sahibine iade edildi” denildi. Parayı bulan ve isimin açıklanması isteyen Vatandaş Paranın sahibi ile bir araya gelmediği bulduğu çantayı Zabıta ekiplerine teslim ederek acelesi olduğu diyerek belediyeden ayrıldı. 4 ay sonra parası kavuşan Yazıcı ise parası bulan kişi ile buluşmak istediği ama bulan kişiye ulaşamadığı öğrendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa