Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’da Yaman Hasar ve Sigorta sahibi Hamit Atal, meslektaşları ile birlikte Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

        Yaman Hasar ve Sigorta sahibi Hamit Atal, Sahabe Sigorta ve Aracılık Hizmetleri sahibi Sertap Ayvert Atal, Özgökçe Sigorta ve Aracılık Hizmetleri sahibi Sultan Özgökçe ve sigorta çalışanları ile birlikte Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti. Yaklaşık 10 gün önce sol ayağından ameliyat olan Başkan Takva’yı evinde ziyaret eden Atal ve beraberindekiler, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyareti sırasında Başkan Takva ve ailesinin Kurban Bayramı’nıda kutlayan Atal ve beraberindekiler, bir süre sohbet ettikten sonra buradan ayrıldılar.

        Başkan Takva ise ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa