Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Bahçesaray Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, ikinci kattan düşerek yaralanan küçük kız çocuğu Elif'i hastanede ziyaret etti.

        Bahçesaray ilçesine bağlı Sungurlu Mahallesinde ikamet eden Bayram Baydemir'in 4 yaşındaki kızı Elif Baydemir, ikinci kattan düşerek yaralandı. Bahçesaray Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından askeri helikopterle Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Tedavi ve sevk işlemlerini bizzat takip eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Özcan, Elif’i hastane odasında ziyaret etti. Doktorundan Elif hakkında bilgi alarak ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Özcan, küçük Elif’e oyuncak hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa