Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’da jandarma ekipleri tarafından “Duman2” uygulamasında 431 jandarma personeli ve 6 özel eğitimli köpeğin katılımı ile il genelinde 261 işletmede denetim ve kontrolde bulunuldu.

        Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılığın men ve takibi amacıyla Van il genelinde geniş kapsamlı kod “Duman2” uygulaması başlattı. Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan 261 iş yerinde, işyeri açma ve çalıştırma ruhsat belgesi, TAPDK İzin Belgesi ve Sigaralar üzerinde bulunan bandrollerin Bandrollü Ürün İzleme Sistemi (BÜİS) cihazı ile denetim ve kontrolü yapılmış olup 54 işletme hakkında ruhsatsız işyeri açmak ve işletme vergi levhası bulundurmamaktan işlem yapıldı. Ayrıca kaçak sigara sattığı tespit edilen 2 işletmede 490 paket kaçak sigara ele geçirilerek haklarında adli soruşturma işlemleri başlatıldı. Van İl Jandarma Komutanlığınca sigara kaçakçılığı ve kaçakçılık ile mücadelede azim ve kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa