Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN İl Jandarma Komutanlığı, 54 ekip ve 346 personelle kentte huzur uygulaması yaptı. Uygulamalarda, 3 bin 592 kişinin kimlik sorgusu yapılırken, bin 893 araç kontrol edildi.

        Türkiye geneli yapılan 'Huzur ve Güven Uygulaması' eş zamanlı olarak Van'da da gerçekleştirildi. Van'da jandarma ekiplerinin polis, zabıta ve İl Göç İdaresi ile birlikte yaptığı 'Huzur ve Güven' uygulamasına, 54 ekip ve 346 personel katıldı. Kent genelinde yapılan uygulamalarda, 3 bin 592 kişinın kimlik sorgusu yapılırken, bin 893 araç kontrol edildi. Yurda kaçak yollarla giriş yaptıkları belirlenen 16'sı kaçak olmak üzere 26 kişi hakkında ise adli ve idari işlem yapıldı. Yetkililer, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde gündelik hayatlarının devam etmek için bu tür uygulamaların sık sık yapılacağını bildirdi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa