Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Van’ın Özalp İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ‘Genç Çiftçi’ projesi kapsamında 7 çiftçiye büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

        Özalp hayvan pazarında yapılan dağıtım törenine Özalp Tarım ve Orman Müdürü Sinan Hakan ve genç çiftçiler katıldı. Yapılan kura çekimiyle düveler sahiplerine verildi. Genç çiftçi projesinden yararlanan Selma Tosun, projenin kendisi için bir başlangıç olduğunu belirterek, “Van merkezde ikamet ediyordum, şimdi Yeni Emek Mahallesi’ne gelerek hayvancılık yapmaya başladım. Kendi imkanlarımla almış olduğum koyunların besiciliğini yapmaya başaltım. Bunun yanında kümes hayvancılığını hobi olarak yapıyorum. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Genç Çiftçi projesine başvurdum ve projem kabul edildi. Bu benim için bir başlangıç. Yetkilerden destek bekliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa