Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’da jandarma 62 ekip, 416 personel ile gerçekleştirdiği “Huzurlu Sokaklar1” uygulamasında 4 bin 170 şahıs ile bin 559 aracın sorgusu yapıldı.

        Huzurun ve kamu düzeninin devamının sağlanması ile kayıp çocukların bulunmasına yönelik olarak Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından Türkiye geneli ile eş zamanlı olarak “Huzurlu Sokaklar1” uygulaması gerçekleştirildi. 20 Temmuz 2018 günü saat 12:0014:00 ile 17:0019:00 saatleri arasında halkın yoğun olarak bulunduğu cami, hastane, terminal, gar, park, bahçe, alışveriş merkezi gibi yerlerde gerçekleştirilen uygulamaya 62 ekiple toplam 416 jandarma personel katıldı. Uygulamada Jandarma ekipleri tarafından 4 bin 170 şahıs ile bin 559 aracın sorgusu yapılırken, 5 şahıs hakkında adli ve idari işlem gerçekleştirildi.

        Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların ve çocukların huzur ve güven ortamı içerisinde gündelik hayatlarının devamına yönelik olarak uygulamalara aralıksız devam edileceği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa