Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Van’ın Özalp Müftüsü Nihat Koç, görev süresinin tamamlanması nedeniyle ilçede son Cuma namazını kıldırarak helallik istedi.

        Özalp Müftüsü Nihat Koç, Diyarbakır’a atamasının yapılmasının ardından ilçedeki İmamı Şafi Camisi’nde son defa Cuma namazı kıldırdı. Cemaatten helallik isteyen Koç, 2,5 yılık görev süresi boyunca Özalp ilçesine birçok hizmet yaptığını söyledi. İmamı Şafi Camisi’nin yapımında kendisinin ve arkadaşlarının çok emek verdiğini dile getiren Çok, “Bu güzel eseri siz Özalplıların yardımlarıyla yaptık. Çoğu zaman hasta ziyaretlerinde bulunduk, taziyelere katılmaya çalıştık. Bu zaman zarfında ilçede çalıştığım ve tanıştığım insanlarla çok güzel işler yaptık. Ama gelen bir gün gidecek, bize verilen süre burada bitti. Sizlere hakkımı helal ediyorum, sizler de haklarınız helal ediniz. Bundan sonra memuriyet hayatımı Diyarbakır İl Müftü Yardımcısı olarak devam ettireceğim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa