Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Büyükşehir Belediyesi, “Birimler Arası Personel Kaynaşması Futbol Turnuvası” düzenliyor.

        Büyükşehir Belediyesi, bir yandan Van tarihinde görülmemiş projeleri bir biri ardına hayata geçirirken diğer taraftan bünyesinde faaliyet gösteren personellerinin de verimini ve memnuniyetini artırmak için çeşitli seminer etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Van Büyükşehir Belediyesinin farklı birimlerinde hizmet veren personelin kaynaşmasını sağlamak amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Birimler Arası Personel Kaynaşması Futbol Turnuvası” başlıyor. 23 Temmuz 29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada 4 ayrı grupta 17 takım karşı karşıya gelecek.

        Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Tevfik Tepe, bu yıl ilk defa düzenlenecek turnuvanın her yıl tekrarlanarak geleneksel hale getirileceğini söyledi. Tepe, “Büyükşehir bünyesinde hizmet veren personelimizin oryantasyonunu sağlamak, birimler arasındaki iletişimi artırmak ve motivasyonu artırmak için böyle bir etkinliği hayata geçirdik. 23 Temmuzda başlayacak turnuvamızda toplam 36 müsabaka düzenlenecek. Turnuvamız 29 Ağustos’ta yapılacak final karşılaşması ile son bulacak. Turnuvamızın sonunda birinci, ikinci, üçüncü ve en centilmen takımlar kupaların sahibi olacak” diye konuştu.

        Makine İkmal Daire Başkanlığına ait çim sahada yapılacak müsabakalarda karşı karşıya gelecek takımlara malzeme ve forma desteği de sunduklarını belirten Tepe, ayrıca sürpriz ödüller verileceğini de sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa