Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programı 3. Dönemi kapsamında yapılan 34 başvurudan 19’u başarılı bulundu.

        Van, Bitlis, Muş ve Hakkari’de faaliyet gösteren DAKA’nın 2018 Yılı Teknik Destek Programı 3. dönem başvuru sonuçları açıklandı. DAKA’dan yapılan açıklamada, 2 aylık dönemler halinde değerlendirme sonuçları açıklanan Teknik Destek Programının 3. dönemi olan mayıshaziran aylarında ise toplamda 34 adet başvuru alındığı belirtildi. Yapılan teknik ve mali değerlendirme sonucunda projelerin 19 tanesinin başarılı bulunduğu ifade edilen açıklamada, “Mutki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Mutki İçin Proje Zamanı’, Tuşba Belediyesinin ‘Tuşba İnsan Kaynakları Yönetimi Temel Eğitimi’, Bitlis Eren Üniversitesinin ‘Spss Uygulamalı İstatistik Eğitimi’, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Robotik Kodlama Öğretmen Eğitimi’, Yüzüncü Yıl Üniversitesinin ‘Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Nitel Araştırma Becerilerinin Güçlendirilmesi: Nvivo Nitel Araştırma Programı Eğitimi’, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ‘Nlp İle Etkin İletişim Teknikleri Eğitimi’, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasının ‘Girişimcilik Eğitimi’, Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulunun ‘Robotik ve Kodlama Eğitimi’, Adilcevaz Belediyesinin ‘Adilcevaz Belediyesi Kurumsal Kapasite Geliştirme Eğitimi’, Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin ‘Sesiz Adamlarla Engelleri Sporla Kaldıralım’, Muş Ticaret ve Sanayi Odasının ‘Muş TSO Web Sitesi Tasarımı ve Eğitimi’, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının ‘Yüksekova Girişimci Esnaflarını Yetiştiriyor’, Van Bilişimciler Derneğinin ‘Siber Güvenlik (Etik Hacker) Kampı’, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Stem Eğitici Eğitimi ile Proje Tabanlı Öğrenme ve Uygulama Sistemleri Eğitimi’, Çatak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının ‘Muhtarlarımıza İş Etiği Kurum Kültürü Eğitimi’, Çatak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ‘Tarımsal Faaliyetlerde Kooperatifleşme’, Van Sanayici ve İş Adamları Derneğinin ‘Van Sanayici ve İş Adamları DerneğiVan İş Geliştirme Merkezi Kalite Standartları Sistemlerinin Kurulması’, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının ‘Stratejik Plan’ ve Bitlis Girişimci Kadın Derneğinin ‘Moda Tasarım Eğitimi’ projeleri, 2018 yılı 3. dönem Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa