Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak’ta meydana gelen kazada otomobilin bisiklete çarpması sonucu bisiklet sürücüsü ağır yaralanırken, otomobilde bulunan 2 kişi de yaralandı.

        Kaza; Uşak Ulubey yolunun 6. Kilometresinde öğlenden sonra meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayvaz Ç.’nin kullanadığı 64 HF 193 plakalı otomobil Uşak yönüne gelirken aynı istikamette ilerleyen bisikletli Fevzi İris (63)’e çarptı. Çarpmanın etkisi ile arabanın ön çamına sert bir şekilde çarpan bisiklet sürücüsü Fevzi İris ağır yaralandı. İris, ambulansla Uşak Tıp Fakültesi ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi alına alındı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Emine Ç. ve Gülistan A.’da kırılan cam parçalarından dolayı hafif şekilde yaralandılar. Bisiklet sürücüsü Fevzi İris’in hayati tehlikesinin sürüdüğü bildirildi.

        Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken otomobil sürücüsü Ayvaz Ç. gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa