Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak’ta keçilerini otlatan 18 yaşındaki gencin yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

        Edinilen bilgiye göre olay Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı köyü kırsalında meydana geldi. Soner Yıldırım isimli 18 yaşındaki genç öğlenden sonra keçileri otlatmak için kırsal alana gitti. Akşam üzerine doğru sağanak yağışla birlikte bölgeye çok sayıda yıldırım düştüğü iddia edildi. Havanın kararmasıyla birlikte keçiler köye geri döndü, fakat aile yakınları Soner Yıldırım’ın dönmediğini fark ettiler. Kırsal alana aramaya çıkan aile yakınları genç Soner’in cansız bedeni buldular. 112 acil yardım ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede genç Soner’in yıldırım düşmesine bağlı hayatını kaybettiği bilgisi alındı.

        Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Soner Yıldırım’ın cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa