Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Dönmez, Uşak’taki halk otobüsü ücretlerinde maliyetler nedeniyle artışa gidildiğini duyurdu.

        Türkiye’deki benzin fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından toplu taşıma ücretlerinde indirime giden örnek bir şehir olan Uşak’ta, maliyetlerin artması nedeniyle yeni bir düzenleme yapıldı. Düzenlemeyle toplu taşıma ücretlerinde 25 kuruşluk bir artış sağlandı.

        Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Dönmez, “Akaryakıtta yapılan düzenlemeler sonucu şoför esnafımızın giderlerinin karşılanması amacıyla şehir içi halk otobüslerimizde uygulanmakta olan 1,5 TL öğrenci tarifesi 1.75 TL’ye, 2 TL olan yetişkin tarifesiyse 2.25 TL’ye çıkartılmıştır.” dedi.

        Yeni tarifeler dün itibariyle yürürlüğe girdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa