Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak İl Jandarma Komutanlığı Banaz ilçesinde yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde 560 kök kenevir bitkisi ve 20 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan bir kişinin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

        Bir ihbarı değerlendiren Uşak İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler dün akşam saatlerinde Banaz ilçesi Kuşdemir Köyünde bir şahsın ev ve eklentilerinde, Banaz Cumhuriyet Başsavcılığının izni ile arama yaptı. Eve ve eklentisinde yapılan aramada 560 kök kenevir bitkisi, 20 gram kubar esrar maddesi, 3 adet ruhsatsız av tufeği, 1 adet ruhsatsız yarı otomatik şarjörlü yivsiz av tüfeği, 1 adet ruhsatsız 9 mm. çapında tabanca ve 11 adet 9 mm. çapında tabanca mermisi ele geçirildi.

        Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahsın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa