Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlülerin bayram coşkusu: Hadise, Aleyna Tilki, Gülşen, Gülben Ergen... - Magazin haberleri
        • 1

          GÜLŞEN

          Gülşen, Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği konserler kapsamında 30 Ağustos akşamı Zafer Bayramı kutlamalarında sahne aldı.

          Beşiktaş Meydanı'nın hınca hınç dolu olduğu gecede sanatçı Gülşen, 10. yıl marşı ile sahnede yerini aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde Atatürk'e olan özlemini ve minnettini anlatırken duygusal anlar yaşayan Gülşen, "Bazı zaferler sonsuza kadar kutlanır. Tıpkı bizim zaferimiz gibi... Bu yurdu, bu bayrağı bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk ve tüm mücadele arkadaşlarına sonsuz müteşekkirim. İlelebet izindeyiz Ata'm..." ifadelerini kullandı.

        • 2

          HADİSE

          Ankara Gölbaşı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Hadise konseriyle kutlandı.

          Gölbaşı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümüne özel konser düzenledi. Atatürk Sahil Parkı'nda gerçekleşen konserde ünlü sanatçı Hadise, sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konser boyunca birbirinden sevilen şarkılarını seslendiren Hadise'yi 70 bin kişi izledi.

        • 3

          GÜLBEN ERGEN

          Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Alaçatı'da sahne aldı. "Bayraklarınızı alın, gelin.” diyen Ergen, 30 Ağustos'u sevenleriyle birlikte kutladı.

          Şarkıcı, yoğun istek üzerine üçüncü kez sahne aldığı mekanda hem sahne performansı, hem de güzelliği ile büyüledi. Ergen'in Gülşah Saraçoğlu imzalı elbisesindeki hançer detayı da dikkatlerden kaçmadı.

        • 4

          ZEYNEP BASTIK

          30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Zeynep Bastık, Akhisar'da sahne aldı.

          Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Bastık, repertuvarındaki en sevilen şarkıları Akhisarlı dinleyicileri için seslendirdi. Akhisarlılar, tüm şarkıları tek bir ağızdan söylerken, cep telefonları ve Türk bayrakları ile şarkılara eşlik etti.

          Dinleyicilerinin enerjisine hayran kaldığını ifade eden Zeynep Bastık, Akhisar’da sahne aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

        • 5

          DEMET AKALIN

          Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Konserine "Kulüp" şarkısıyla başlayan Akalın, sahneye ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun imzasını taşıyan dore ve siyah renklerinin hakim olduğu mini elbisesiyle çıktı. Işıl ışıl parlayan ünlü şarkıcı, ikinci yarıda ise beyazlara bürünmeyi tercih etti.

          Kostümleri hakkında konuşan Demet Akalın, "Gülşah da benim gibi çok tez canlı. O yüzden ben de 'Hemen olsun' dedim. Ölçülerimi aldı ve iki günde dikti. Ben de seve seve giydim." dedi.

        • 6

          KIZI HİRA İLE SAHNEYE ÇIKTI

          Okan Kurt ve kızı Hira'yı da konserinde ağırlayan Akalın, yardımcılarına sık sık uyarılarda bulundu. Kızına dikkat edilmesi konusunda temkinli olan popçu, "Her şeyi kontrol etmek çok zor, benim için çok yorucu oluyor." ifadelerini kullandı.

          Demet Akalın, Kuruçeşme konserinin ilerleyen dakikalarında sahnesinde Hande Yener'in en sevilen hit'lerinden "Kırmızı" şarkısını seslendirdi. Şarkıcı, "Hande seni çok seviyoruz." sözleriyle Yener'e selam göndermeyi ihmal etmedi.

        • 7

          RESUL DİNDAR

          30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Beyoğlu’nda 7’den 70’e herkesin katılımıyla Taksim Meydanından Tophane’ye kadar yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşün ardından vatandaşlar ünlü sanatçı Resul Dindar’ın şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

        • 8

          MUSA EROĞLU

          Musa Eroğlu, Kırşehir’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkilenenleri kapsamında Cacabey Meydanı’nda sahne aldı. Türk halk müziği sanatçısı, gece boyunca türküler seslendirdi.

        • 9

          BERKAY

          Muğla'nın Marmaris ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla, fener alayı düzenlendi. Aksaz Askeri Bandosu'nun mini konserinin ardından gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Berkay şarkıları ile Marmarislileri eğlendirdi.

        • 10

          BURCU GÜNEŞ

          Burcu Güneş pandemi sonrası ilk konserini iki yıl aradan sonra Burdur’da verdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde sahneye çıkan Güneş, "Hoş bulduk Burdur'um. Pandemi sonrası iki yıl aradan sonra ilk kez Burdur'da konser veriyoruz. Umarım bereketli olup, böyle konserlerle devam eder. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızın 99. yıl dönümü. Bu büyük zaferi Türk milletine armağan eden Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz." şeklinde konuştu.

        • 11

          MEHMET ERDEM

          Bilecik'te 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen Mehmet Erdem konserine binlerce kişi akın etti. Erdem de Zafer Bayramı'nı Bilecik’te kutlama imkanı bulduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, vatandaşların bayramını kutladı.

        • 12

          ATHENA

          Merkezefendi Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Athena konserinde büyük coşku yaşandı.

          Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, konserde sahneye çıkarak, Athena grubuna TEMA Vakfı’nın fidan bağış sertifikasını takdim etti. Athena grubu da bu jestin üzerine "12 Dev Adam" marşını seslendirdi.

        • 13

          BENGÜ

          Bengü, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Gençlik Parkı’nda düzenlediği etkinlikteydi. Bengü, gecenin sonunda sevilen şarkılarını seslendirdi.

        • 14

          ALEYNA TİLKİ

          Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Çorlu ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında konser verdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa