Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Unicaja Malaga-Fenerbahçe Doğuş MAÇ SONUCU - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe bir sayı farkla galibiyeti kaçırdı!

        Maça hızlı başlayan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, ilk çeyreğin son anlarında oyundaki üstünlüğünü kaybetti ve Unicaja Malaga bulduğu sayılarla durumu 20-20'ye getirdi. Bu sonuç aynı zamanda ilk periyodun da skoru oldu.

        İkinci çeyrekte daha iyi bir görüntü sergileyen Fenerbahçe Doğuş, soyunma odasına 41-36 önde girmeyi başardı. Üçüncü periyotta da önde bir oyun sergileyen Fenerbahçe, farkı biraz daha açtı ve 57-50 ile son çeyreye girdi.

        REKLAM

        Dördüncü periyotta ise ev sahibi oyunun hakimiyetini neredeyse tamamen eline aldı ve gerilerden gelip hem farkı kapadı hem de öne geçmeyi başardı. Unicaja Malaga son 1 dakika 50 saniyeye 68-62 önde girdi. 1 dakika 20 saniye kala Gigi Datome çok önemli bir 3'lük attı ve fark da 3'e inmiş oldu.

        Maçta son saniyeler ise nefes kesti. Sloukas, farkı kritik anlarda attığı sayılarla kapattı. Son 33 saniyeye Unicaja Malaga 1 sayı farkla 68-67 önde girdi. Son 9 saniyeye kadar bu skor değişmedi ve son hücum topu Fenerbahçe'ye kaldı.

        Son hücumdan eli boş dönen Fenerbahçe, hücum ribaundunu da rakibine verince maçı 68-67 kaybetti.Ev sahibi Unicaja Malaga'da Giorgi Shermadini 12 sayı ile en skorer isim oldu. Fenerbahçe Doğuş'ta ise Kostas Sloukas 15 sayı üretti ama takımının mağlubiyetine engel olamadı.

        Fenerbahçe, THYEuroLeague'in ikinci haftasında 19 Ekim Perşembe günü İtalya'nın AX Armani Exchange Milan takımıyla karşılaşacak.

        SALON: Jose Maria Martin Carpena

        HAKEMLER: Christos Christodoulou (Yunanistan), Ilija Belosevic (Sırbistan), Rain Peerandi (Estonya)

        UNICAJA MALAGA: McCallum 6, Nedovic 8, Shermadini 12, Waczynski 8, Suarez 2, Diaz, Salin 4, Milosavljevic 8, Brooks 5, Augustine 6, Musli 9

        FENERBAHÇE DOĞUŞ:Wanamaker 6, Nunnally 5, Datome 13, Thompson 6, Vesely 12, Sloukas 15, Melli, Ahmet Düverioğlu 2, Guduric 5, Sinan Güler 3, Melih Mahmutoğlu

        1. PERİYOT: 20-20

        DEVRE: 36-41

        3. PERİYOT: 50-57

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa