Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Ünal Karaman: Kabul edebileceğimiz bir sonuç değil - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor,Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta açılış karşılaşmasında deplasmandaEvkur Yeni Malatyaspor'a 5-0 mağlup oldu.Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman maç sonu açıklamalarda bulundu.

        Karaman yaptığı açıklamada, "Oyun olarak bu sonucu hak ettiğimizi söyleyemem. İlk yarı 2-0 mağlup girdik ama yediğimiz talihsiz gollere rağmen içimizde bir inanç vardı. 2. yarının hemen başında 2 tane duran top golü açıkçası bizi bitirdi.Tabii ki kabul edebileceğimiz bir sonuç değil, çok ağır bir sonuç. Kabullenmek zor."

        BASIN TOPLANTISI

        Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıyı 2-0 geride kapattıklarını ancak futbolcularının ümit veren bir oyun ortaya koyduğunu ifade etti.

        İkinci yarıya maçı çevirebilme umuduyla çıktıklarını belirten Karaman, "İkinci yarının hemen başında yediğimiz iki gol, bizi oyun olarak da moral olarak da geriye itti. Tabii ki kabul edilebilecek bir skor değil, çok ağır bir skor. Evet futbolun, sporun içerisinde her şey var ama bizim tarzımızdaki takımların kolay kolay hazmedebileceği bir sonuç değil, onun için çok üzgünüm. Camiamız adına, gönül verenler adına çok üzgünüm. Özrümüzü kabul etsinler." şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa