Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Edebiyat Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başladı

        37'inci Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10 - 18 Kasım arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 'Hayatı Edebiyatla Kuşatmak' temasıyla düzenlenecek. Fuara Batı İstanbul Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilecek kapsamlı bir organizasyonla katılacak olan Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da zengin içeriğiyle kitap severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, Beylikdüzü Belediyesi Web TV kanalı da canlı yayında Pelin Batu sunumuyla birbirinden değerli isimleri konuk edecek.

        Pelin Batu’nun sunumuyla gerçekleşecek ve birbirinden değerli isimlerin katılacağı yayınların ilk konuğu 10 Kasım saat 14:00’de Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olacak. Birçok yazar ve önemli isimlerin katılacağı söyleşilerin diğer ilk gün konukları Doğan Hızlan ve Sinan Meydan olurken 11 Kasım'daki konuklar İpek Çalışlar, Bülent Ünal, Nilgün Bodur ve Mine Soysal.

        REKLAM

        37'inci Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın ikinci haftasında gerçekleşecek yayınlarda Pelin Batu’nun konukları arasında Ahmet Ümit, Karin Karakaşlı, Nedret Güvenç, İsmail Saymaz, İnci Aral, Mario Levi ve Kutlukhan Perker yer alacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa