Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.


Bacım Show’da bu hafta neler olacak? Yeter, konukları taş ve duvarları yiyen Mehtap ile eşi Paşa, doktor Burcu, psikolog İsmail ve avukat Çiçek ile yine heyecan dolu bir programa imza atacak.


Kızı Yeter’in hayatını merak ve müdahale etmekten kendini alıkoyamayan baba İbrahim, yine Ecenaz kılığında! Yeter’in okul hayatını merak eden İbrahim bu sefer kimliğini gizleyebilecek mi? Yeter’i sınıfta hoşlandığı çocuk Mustafa’dan uzak tutmayı başarabilecek mi?


Bahadır ailesinin baskılarına dayanamayıp youtuber olacak mı? Çalışkan öğrenci Bahadır, youtuber olmaya uygun mu? Ailenin tüm ilham veren fikirleri karşısında Bahadır’ın performansı nasıl olacak?


Şaka gerçek olursa! Birbirlerine devamlı şakalar yapan Feridun ve İbrahim şaka ve gerçeği birbirine karıştırırsa ne olur? Feridun'un, İbrahim’in bir şaka yapmak için polis memuru Ozan ve Fikri’yi ayarladığını düşünerek kabul ettiği suçlamalar, ikilinin başına nasıl işler açacak?


Çocuklarından gizlice yazlığa kaçan İsmail ile Mehtap’a kötü sürpriz! Evliliğinde sorun yaşayan Mustafa ve Çiçek de aynı anda yazlığa tatile gelirse ne olur? Evin üst katında gizlenmeye çalışan İsmail ve Mehtap olaylara müdahale etmeden ve sessizce saklanmayı başarabilecekler mi?


Sosyal medyada sevgilisi Feridun’a sorduğu zor sorularla bir anda popüler olan Yeter, arkadaşlarına nasıl ilham olacak? Feridun bu durumdan ne kadar mutlu? Feridun arkadaşları Mesut ve Kudret’i de eğitebilecek mi?