Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Star ekranında yayınlanan yarışma programı ‘Star Market’, ünlü isimlerin yarışacağı bölümleriyle cumartesi günleri ekrana geliyor. Ufuk Özkan’ın sunumuyla yayınlanan ‘Star Market’te bu hafta; ünlü şarkıcı Yusuf Güney ve son dönemin parlayan ismi Irmak Arıcı birlikte yarışırken, güzel ve başarılı oyuncular Ayça İnci ve Sevil Uyar ise partnerleriyle yarışacak.


Ünlü sunucu Ufuk Özkan’ın sunumuyla hafta içi her gün 16.45’te ekrana gelen Star Market, cumartesi akşamları da birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Rekabet, eğlence, hız, heyecan ve büyük ödülün bir arada olduğu Star Market’te ikişer kişiden oluşan 3 takım, market bilgilerini konuşturuyor ve büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor.


HEYECAN VE REKABET BİR ARADA


Alışveriş yaptıkça para harcamak yerine para kazandıran, en pahalı sepetleri doldurmak için kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı ‘Star Market’, ünlü isimlerle heyecanlı bir yarışa giriyor. Bu hafta; ünlü şarkıcı Yusuf Güney ve şarkıcı Irmak Arıcı birlikte yarışırken, güzel ve başarılı oyuncular Ayça İnci ve Sevil Uyar ise  partnerleriyle yarışacak. Eğlence ve rekabetin eksik olmayacağı ‘Star Market’, herkesi ekran başına kilitleyecek. Ufuk Özkan’ın sunumuyla ‘Star Market’ ünlü yarışmacılarıyla 4 Eylül Cumartesi saat 20.00’de Star’da.