Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Sevgi YılmazDevrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kahraman Babam’ın oyuncu kadrosunda; Görkem SevindikNilay DenizUshan ÇakırFatih AlTuğçe AltuğDeniz HamzaoğluAslı OrcanToprak SağlamSümeyye AydoğanEbrar Alya DemirbilekBurak Berkay AkgülTimur ÖlkebaşGürberk PolatEfekan CanMelisa AkmanUğur Arda BaşkanHakan AltınerGamze DemirbilekYaşar AydınlıoğluMehmet MehmetofKağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi birçok önemli isim bir araya geliyor.


Kahraman Babam'ın bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Uğur karısının canına kast ettiğini düşündüğü adamlara çok yaklaşmıştır. Peşinde olduğu Nazım’ın ani ölümüyle beraber suç üzerine kalır. Aynı anda hem intikam hem de kızına verdiği söz arasında kalan Uğur, parkta onu bekleyen Yonca ve Ömrüm’e yetişebilecek midir?


Etrafındaki herkese hükmetmeye alışık olan Yavuz, Furkan’ın tedavisi konusunda Menekşe’ye çeşitli emirler verir ve ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Bir yandan herkesten gizli bir aşk yaşayan İlker ve Menekşe’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.


Kız kardeşinin ölümünü Uğur’a yükleyen Cem, şimdi de Ömrüm’ün aynı şeyleri yaşamasını istememektedir. Cem ve Uğur büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Bütün bu çatışmaların içinde Uğur ve Cem kendilerini bekleyen zorlu vakada her şeye rağmen birlikte hareket edip, başarılı olmak zorundadırlar.


Karısının katiline ulaşmak için canını vermeye hazır olan Uğur sınırlarını zorlayacak ve Yonca’yla karşı karşıya gelecektir.