Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa", Anneler Günü'nde yüreklere dokunan bir hikayeyi izleyiciyle buluşturuyor.   


Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın başarılı sunumuyla ekranlara gelen Bir Şansım Olsa'da bugün, iki oğlunun kendisini terk ettiğini düşünen alzheimer hastası bir anne, çocuklarına olan sitemini dile getirecek ve onlarla bir araya gelmek isteyecek. Alzheimer hastası acılı annenin gerçek hikayesi ise ekran başındaki izleyenleri derinden etkileyecek.


 


Asker olan eşinin şehit düşmesi sonucu iki çocuğu ile tek başına kalan bir annenin, hayat mücadelesine, çocuklarından birinin eşi gibi asker olup şehit düşmesi üzerine yaşadığı büyük acıya ve zorluklara tanıklık edeceksiniz.    


 


Hem eşini hem çocuğunu toprağa vermiş bir annenin acılarını dinlerken, alzheimer olan annesine bakmak için evlenmekten vazgeçen ve hayatını annesine göre şekillendiren bir adamın vefasına da şahit olacaksınız. Alzheimer hastası acılı bir annenin ve onun vefalı oğlunun hikayesini dinlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.


 


“Bir Şansım Olsa”, 9 Mayıs Pazar günü saat 13.00’te yeni bölümüyle Show TV’de!