Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV’de...


Burcu’nun sunduğu 'Haydi Anlaşalım' programında  kadın ve erkek ilişkileri masaya yatırılıyor. Kadınlar tarafı Yeter, Naime ve Çiçek; erkekler tarafı Mesut, İsmail , Fikri ve Feridun, tartışma nasıl ilerleyecek? Taraflar aralarındaki sorunları çözüp anlaşabilecek mi?


25 yıldır eğitimci olan Hayati öğretmenin, 11 Fen-A ile imtihanı nasıl olacak? Mehtap hocanın tüm uyarılarına rağmen Hayati ilk dersinde neler yaşayacak? Hayati’nin her söylediğine gaz veren Bahadır ve İsmail, ispiyonculuk yapan Bilal, ders esnasında sınıfta yemek yapan İbrahim, dersten kaçmaya çalışan Yeter, Burcu ve Naime, yoklama esnasında hapishaneden çıkıp gelen Fikri gibi öğrencilere Hayati nereye kadar dayanabilecek?


Feridun uzun zamandır görüşmediği arkadaşları Ozan, Bilal ve Mesut’a sürprizi nedir? Feridun’un müjdesi gerçekten iyi bir haber mi? Feridun’u farkında olmadığı nasıl bir gelecek bekliyor?


Mesut, dünyanın en iyi esnafı olabilir mi? Mesut, kendi müşterisi dışında dükkanında her derde ve soruna çare bulmaya hazır. Başkan İsmail ve ekibinin esnaf ziyareti nasıl sonuçlanacak? Mesut, İsmail başkanın da sorunlarını bir çırpıda çözebilecek mi?


'Yapabilirsin Aşkım' programına bu hafta Leman ve İbrahim çifti ile Bahadır ve Naime çifti katılıyor. Çiftlerimiz “Tanıyor musun beni?”, dudak okuma, en uzun süre suyun altında kalma gibi zorlu etapları aşabilecek mi? Yarışma, çiftleri birbirine daha mı yaklaştıracak yoksa ayıracak mı?


Uzun zaman sonra buluşan Mustafa ve Ozan’ın gündem konusu: ilişkiler. Ozan, Mustafa’yı artık beklememesi gerektiğine ve ilişki konusunda adım atması gerektiğine ikna edebilecek mi? Kendisi ile yaşanan ilişkinin, dünyanın en iyi ilişkisi olduğunu iddia eden Mehtap değişimin anahtarı mı?