Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

ALİ RIZA İLE HALİDE SALDIRIYA UĞRUYOR!


Show TV’de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza’nın 18. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Konsorsiyumun toplandığı çarpıcı tanıtımda ittifakın yeni patronunu açıklayan Ali Rıza'nın söyleyeceği isim büyük merak uyandırıyor. Ali Rıza ile Halide birbirine giderek daha da kenetlenirken, ikilinin saldırıya uğraması korku dolu anlara sahne oluyor.


ARIZA'NIN 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?


Haşmet, İhtiyar’la yaptığı anlaşmaya sadık kalarak şimdilik ateşkes ilan eder. Halide, kendisini kurtarmak için kendi canını ortaya koyan Ali Rıza’ya kavuşmuş olmanın sevincini yaşar. Ali Rıza, intikam için Ahmet ve Erol’un peşine düşer. Fatih ise herkesin katıldığı bir törenle gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanır. İhtiyar’ın yeni dönem için almış olduğu kararlar konsorsiyum toplantısına damga vurur. Artık tüm dengeler alt üst olmuştur.


Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor. 


Arıza’nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV'de!