Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de!


 


Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor.


 


9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor.


 


Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Rahşan Alatan Tütüncü, Murat Öner ve Ece Aydemir yarışacak. Günün ana soruları; "Hafta içi mi daha çok sevilir yoksa hafta sonu mu?" ve "Yumurta sadece kahvaltıda mı yenir?" olacak.


 


Küçük Şef Aras'ın, lezzetli yemek nasıl yapılacağını uygulamalı olarak göstereceği bölümde Emir, aerodinamiğin ne olduğunu anlatacak. Melisa, kendine has İngilizcesi ve sorulara verdiği cevaplarla yine herkesi çok güldürecek. Ena, en sevdiği oyuncağını sizlerle tanıştırırken Kami, yeni araştırmalarını anlatıp yine Doğa Rutkay Kamal'ın kafasını karıştıracak.


 


Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!


 


“Çocuktan Al Haberi”, 17 Ocak Pazar günü saat 17.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!