Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Atmaca göz kapaklarımızın neden yıprandığını, göz kapağı estetiği ile sağlığımız arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hamsinin eşsiz tadıyla harika bir köfte yapmak isteyenlere "hamsi köftesi" ve "3 malzemeli ceviz ezmesi" tatlısı yapıyor. Estetik ve Rekonstrüktif Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erkin Önsal sosyal medyanın estetik algısı üzerinde olan etkisini ve sosyal medya estetiğinin ne olduğunu açıklıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Hatemi sünnet nedir, nerede ve kimlere yaptırılmalıdır, sünnet için hangi yaşlar uygundur sorularını yanıtlıyor. Çene Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Serhat Yalçın implant çeşitlerini ve hangi durumlarda implant yapıldığını aktarıyor. Fibroblast Uzmanı- Estetik Koçu Gülümser Koç ise 'Plazma Fibroblast' uygulaması hakkında bilgilendiriyor.


Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.