Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de!


 


Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor.


 


9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor.


 


Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Doğancan Erdoğan, Merve Arık ve Çilek Sarıyıldız yarışıyor. Günün ana soruları; "Fil kadar büyümek mi isterdin yoksa kelebek kadar küçülmek mi?" ve "Çikolata bir meyve midir?" oluyor.


 


Luna ile jimnastik hareketleri deneyeceğiniz bu bölümde Emir'den İngilizce dersi alacak, Kami ve Uygar'ın çikolata aşkını dinleyeceksiniz. Ali Demir'den filler ile ilgili bilinmeyenleri öğrenip çok güleceksiniz.


 


Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!


 


“Çocuktan Al Haberi”, 1 Kasım Pazar günü saat 17.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!