Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "patlıcanlı köfte" ve "fırında baharatlı taze mısır" tarifleri veriyor. Psikolog Bülent Hamit Semercioğlu insanların psikoloğa gitmeye neden çekindiğini, psikolojik problemler için yapılan tedavileri açıklıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş yüz gençleştirme hakkında bilgi verirken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan alt çene öndeyse nasıl bir tedavi yapılır, pembe estetik uygulaması nedir, tüm ağız restorasyonu nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek hızlı incelmek isteyenler için hangi uygulamaların yapılabileceğini anlatıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.