Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün; Dr. Murat Topoğlu yaz aylarını fit geçirmenize yardımcı olacak enfes "tok tutmaya yardımcı karpuzlu ekmek" ve "tatlı krizinden kurtulmaya yardımcı kavunlu tatlı" tarifleri verirken, ödem atmaya yardımcı doğal öneriler paylaşıyor. Güzellik Uzmanı Çiğdem Koç lazer epilasyonda mevsim önemli midir, vücutta oluşan kararmalar beyazlaştırılır mı, ciltte oluşan çatlaklar geçer mi sorularını yanıtlıyor.  Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Celal Alioğlu meme büyütme ameliyatları hakkında bilgi veriyor. İletişim Danışmanı ve Eğitmen Burcu Saral pandemi sürecinin aile iletişimini nasıl etkilediğini anlatıyor.