Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel canı mantı çekenlere “Kolay çıtır mantı” tarifleri verirken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Kerem Alptekin bel ağrısının kalça kaynaklı olduğu nasıl anlaşılır, kalça problemlerinde fizik tedavi yöntemleri nasıl uygulanır, kalça problemlerinde hangi enjeksiyon yöntemleri kullanılabilir sorularını yanıtlıyor. Profesyonel Uzman, Koç ve Eğitmen Berna Türköver koçluk eğitimleri hakkında bilgi verirken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan kanser hastalarına uygulanan diş tedavileri hakkında merak edilenleri paylaşıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise meme kanseri sebebiyle göğsü alınan hanımlara göğüs estetiği nasıl yapılıyor, yüz germe operasyonu kimlere uygundur, kendi yağımızla gençleşme nasıl olur sorularını yanıtlıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.