Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün; Estetik Uzmanı Elnara Rzayeva lekeli ciltler için neler yapılabildiğini, akneli ve sivilceli yüzler için hangi tedavilerin uygulandığını, botoks ve dolgunun yüzün hangi bölgelerine yapılabildiğini anlatırken, Güzellik Uzmanı Cansu Karataş zayıflamaya yardımcı uygulamalar neler, lenf drenaj nedir, kimlere yapılır, yosun maskesi her cilt tipine uygulanabilir mi sorularını yanıtlıyor. Estetisyen Nesrin Altay ve Güzellik Uzmanı Dursun Ali Gür cilt bakımı hakkında merak edilenleri paylaşırken, Tasarımcı Ömer Karakuş yeni ev alan veya evini yenilemek isteyenlere öneriler sunuyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Kerem Alptekin bel ağrısı hangi nedenlere bağlı gelişir, bel ağrısında manuel terapilerin yeri nedir, bel fıtığı tedavisinde enjeksiyon yöntemleri etkili midir sorularını yanıtlarken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu göz için yapılan estetik uygulamalar hakkında bilgi veriyor.