Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV’de...


Yıllarca savaşmadıkları için ekonomileri çöken Merzifonoğulları, bulundukları kötü durumdan nasıl kurtulabilecek? Vezir İbrahim ve Akıncı Mustafa, hükümdar Şevket’i sefer düzenlemeye ikna edebilecek mi? Merzifonoğulları Beyi Şevket’in aklını karıştıran kim olabilir?


Dengesiz çift Bahadır ve Naime’yi bekleyen büyük sürpriz ne? Birbirlerine sataşmadan duramayan çift, doktor karşısında yine hangi konularda anlaşamayacaklar? Birbirlerine bir türlü açılamayan Doktor Yeter ve Hemşire Mustafa'nın, Bahadır ve Naime çiftinden sonra sevgileri devam edecek mi?


Eşi Çiçek’e sürekli yalanlar söyleyen Kazım, bu sefer nasıl bir yalan senaryosu hazırlayacak? Sevgilisinden ayrılan İsmail’e destek olup kafa dağıtmak isteyen beyler, Kazım’ın şantajı sonrası kendilerini hangi pozisyonun içinde bulacaklar?


Efkar dağıtmaya gelen Yeter, Leman ve Çetin, umdukları gibi bir akşam geçirebilecekler mi? Mekanın sahibi ünlü türkücü Bilal Dermanses seyirciler arasından Yeter’e aşık olursa ne olur?


Yıllardır doğru erkeği bulamadıklarına inanan Burcu, Mehtap ve Özge, kusursuz erkek Çetin’in sevgilisinden ayrıldığını öğrenince ne yapacaklar? Özel günleri asla unutmayan, romantik ve uzun ilişki adamı olan Çetin’i tavlamak ne kadar zor olabilir?


Magazin programlarında dış seslik yapan Mesut, kendini Burcu’nun ailesine sevdirebilecek mi? Şevket, damat adayının mesleki hastalığını nasıl karşılayacak?