Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kolay ve tadına doyulmaz “püreli sürpriz köfte” tarifi verirken, Girişimci, Konuşmacı ve Yazar Mert Aydıner ekonomik özgürlüğümüze nasıl kavuşuruz, satış konusunda kendimizi nasıl geliştirebiliriz, doğru hedefler nasıl belirlenir sorularını yanıtlıyor. Güzellik Uzmanı Serap Karacan microblading boyası ile ilgili bilgiler verirken, Eğitimci İlhan Şahin üniversiteye hazırlanan öğrenciler en verimli nasıl ders çalışır, çocuğumuzun yeteneklerini nasıl keşfederiz, çocukların eğitim hayatı nasıl zenginleştirilir sorularını yanıtlıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Veysel Öztürk göze dokunmadan lazerin nasıl yapıldığını paylaşıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.