Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak’ta bugün; Kişisel Gelişim Uzmanı Derya Öztürk sayılarla terapi nedir, sayılar hayatımızda neden bu kadar önemli, aşk, kariyer, başarı konusunda sayılar bize nasıl yardımcı olur sorularını yanıtlarken, Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp fondöten ve kapatıcının zararlarını anlatıyor. Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Ziya Kalem polikistik over belirtilerini paylaşırken, Girişimci Tuba Orhansoy vakum ve ısıyla zayıflama nedir, vakum ve ısıyla haftada 5000 kalori vermek mümkün mü, kolajenin zayıflamadaki etkileri neler sorularını yanıtlıyor. Uyku Danışmanı, Yazar, Konuşmacı Esra Teymur Şimşek ise uyku eğitimi ile ilgili merak edilenleri anlatıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.