Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV’de...


Kız kardeşler arasındaki yıllardır süren rekabetin sebebi ne olabilir? Aralarındaki rekabet sonucunda tek zararlı çıkan damatlar bu duruma ne tepki gösterecekler? Kız babası Hayati, kızlarının yarattığı kaosa ne tepki gösterecek?


Küçük yerel bir kanal sabah programı sunan Şevket, yapımcısı, yönetmeni, kameramanı, sesçisi olan Ozan ile hangi konularda anlaşamıyor? İstediği gibi bir program yapamayan Şevket Abi’yi sinirlendiren durumlar neler?


İlişkilerde burçların önemi nedir? Burçları uymayan kişilerin bir araya gelmesinin sakıncası ne olabilir? Astrolog Burcu, yeni evlenen arkadaşı Çiçek’i düğün günü nasıl etkileyecek?


Çetin’in karşı cins ile ilişkileri nasıl? Bir kadınla konuşma konusunda ne kadar başarılı? Önüne gelene yazan Çetin’e kadınların tepkileri ne olacak?


Orhun yazıtlarında adı yazan Naime Teyze bir banka soygununda da hayatta kalmayı başarabilecek mi? İlerleyen yaşından sürekli şikâyet eden Naime Teyze, silahlı bir soygunda ölmek için neler yapacak?


Ekranların en berrak yarışma programı Hijyen Avcıları’ında yarışmacılar kimler? Temizlik sırası kendinde olan İsmail yaptığı temizlikle diğer yarışmacılar yüksek puan olabilecek mi?