Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


 


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


 


Hayat Güzeldir’e bugün Uzman Psikolog Ramazan Şimşek çocuklarınızın çizimleri size ne anlatıyor, çocuklar neden okula gitmek istemez, ders çalışmayan çocuklara nasıl yaklaşılmalı sorularını yanıtlarken, Yazar ve Kuantum Uygulayıcısı ve Eğitmeni Şebnem Tacigut kuantum düşünce tekniği ilgili bilgiler veriyor. Zayıflama ve Güzellik Uzmanı Meltem Şarkışlalı ahtapot yöntemi ile zayıflama hakkında merak edilenleri anlatırken, Dermatolog, Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Eylem Acar ameliyatsız cilt gençleştirmek mümkün mü, fokuslu ultrason nasıl yapılır, kış mevsimi için cilt sağlığında nelere dikkat etmek gerekir sorularını yanıtlıyor.