Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV’de...


Hayatını boş beleş geçiren İsmail, yakın çevresi ile nasıl anlaşıyor olabilir? Sırf tavuklu pilav yemek için cenaze kaçırmayan İsmail, kendini nasıl savunuyor?


Gün sırası kendine gelen Naime gösteriş olsun diye arkadaşlarını Bahadet'e götürürse ne olur? Fenomen aşçı Bahadır'ın menüsü ne kadar bütçe dostu olabilir?


Hapishaneden kadın kılığında kaçan azılı suçlular Hayati ve Şevket'i ne gibi zorluklar bekliyor? Sokaklarda, mekânlarda veya toplu taşımalarda kadın olmanın zorluklarını yaşayan suçlular ne kadar daha kadın kılığında kalabilecekler?


Yarışmacıların birbirlerine güvenerek ödül kazandığı program Kazık Atma Bana'ya eski karı koca Mehtap ve Kazım katılırsa ne olur? Birbirlerinden nefret eden çiftin büyük ödülü kazanması mümkün mü?


Aşkı için diyar diyar gezen Turkish Bilal sonunda aradığı aşkı Broadway'de bulabilecek mi? Broadway'de insanlar nasıl iletişim kuruyor? Kendine has havası olan şehirde Bilal, yabancı kültüre nasıl bir ders verecek?


Sevgili olma konusunda biraz psikopat olan Özge'nin eski sevgililerinin ne gibi psikolojik sorunları olabilir? Düzenli olarak bulup birbirlerine destek olan erkekler eski sevgilileri Özge'yi karşılarında görünce ne tepki verecekler?