Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Tekvando Şampiyonu Sude Yaren Uzunçavdar, Eski Milli Sporcu ve Günümüzün Milli Antrenörü Serkan Uzunçavdar hanımlara ve çocuklara kendilerini savunabilmeleri için öneriler verirken, Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör “Sonbahar bebeklerine balkabaklı risotto”, “Bebek kompostosu”  ve “Armut çocuk portakal kız meyve tabağı” tariflerini paylaşıyor. Diş Hekimi Tülay Akkol diş çıkarma sırasında dişlerde ve ağızda çıkan belirtileri anlatırken, Eğitimci İlhan Şahin bir öğrenci en verimli ve en doğru şekilde nasıl ders çalışır, öğrencinin ideal çalışma süresi nedir, sınavlara hazırlanan öğrenciler ve velileri nelere dikkat etmeli sorularını yanıtlıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.