Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV’de...


Yoga eğitmenleri Çiçek ve Kudret çifti üst komşuları, Bahadır ve Naime’den neden şikâyetçiler? Dengesiz çift Bahadır ve Naime’nin normal bir günleri nasıl geçiyor? Komiser Hayati iki çiftin arasındaki problemi çözebilecek mi?


Arkadaşlarını akşam yemeğine davet eden Mehtap, istediği menüyü çıkarabilecek mi? Pazarcılardaki değişimin sebebi ne olabilir?


Askerlik konusunda hassas olan babasına yalan söyleyen Çiçek, kendisini ve sevgilisi Kazım’ı nasıl zor bir duruma sokmuş olabilir? Çiçek ve Kazım, Hayati’nin evlilik konusunda onayını alabilecekler mi?


Aylardır Kıbrıs tatilinin hayallerini kuran İsmail, nasıl bir problemle karşılaşacak? Bir anda sosyal medya hesaplarına giremeyen aile üyeleri tatile gitmekten vazgeçerse ne olur? İsmail sosyal medya bağımlısı olan ailesini ikna edebilmek için ne yapacak?


Uzun bir aradan sonra görevinin başına dönen Komiser Şevket, yokluğu sırasında neler yaptı? Ejderhaların babası Şevket Komiser bu sefer yaveri Mustafa ile birlikte gerçek kötü adamları yakalayabilecek mi?


Uzun zamandır beklediği sevgilisinden umudu kesen Mesut, tam yeni biriyle tanışmak isterken eski sevgilisi eve dönünce durumu nasıl kurtaracak? Kadınlara durumu belli etmeden idare etmeye çalışan Mesut, yalanlarıyla kendini ne kadar daha kurtarabilir?