Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel alerji sorunu yaşayan, parfüm kokularından rahatsız olanlara doğal, organik ve etkili temizlik malzemesi yaparken, Kaş ve Makyaj Uzmanı Fatih Şahin daha aydınlık bir cilt, daha dolgun kaşlar ve daha güzel bir ifade için pratik makyaj tüyoları veriyor. Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör “Rengarenk Gökkuşağı Tostu”, “Kuruyemişli Yulaflı Kurabiye” ve “Muzlu Kefirli İçecek” tarifleri verirken, Diş Hekimi Tülay Akkol menopozun diş sağlığına etkileri nelerdir, menopoz diş eti çekilmesine yol açar mı, dolguyla diş uzatılır mı, şeker hastalarına diş tedavisi yapılır mı sorularını yanıtlıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.