Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor!


Babalar ve çocuklarının yarıştığı program Yaparsın Baba’da yarışmanın galibi kimler olacak? Bilal ve Bahadır kuzusu etaplarda ne kadar zorlanacaklar?


Belki de hayatının aşkı olan Ozan’ın gitmesine izin vermek istemeyen Özge, Ozan’ı uçağı kalkmadan durdurabilecek mi? Havaalanında sevdiğine koşan Özge, onu yavaşlatacak ne gibi sorunlarla karşılaşacak?


Nikâh sırasında yaşanan bir karışıklık sonucu damadıyla evlenen Mesut, olayın şokunu nasıl atlatacak? Damat İbrahim, kayınpederiyle evlendiğini öğrenince ne yapacak?


İlk görüşmeden ilişkinin sonuna kadar kadın ve erkeğin ilişkiye bakış açışında ne gibi farklılıklar olabilir? Yeni tanışan Yeter ve Kazım çiftine yakın arkadaşları nasıl yorumlar yapacaklar?


Görgüsüz patron Naime’nin çalışanlarıyla arası nasıl? Çalışanlarının patronları Naime’ye sürpriz doğum günü hazırlaması Naime için ne ifade ediyor?


Bayramdan bayrama aranan Hayati Teyze, bu durumdan ne kadar şikâyetçi olabilir? Sevilmeyen akraba Hayati teyze, yakınlarına neler yaşatıyor?