Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’

        • Ebru & Murat Bu Sabah
          08:00

          Ebru & Murat Bu Sabah

        • Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’
          10:00

          Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’

        • Aslı Hünel İle Gelin Evi
          12:15

          Aslı Hünel İle Gelin Evi

          ALTINLAR, ÇEYİZLER, ÖZENLE HAZIRLANAN SOFRALAR VE DAHA FAZLASI! Show TV'nin ilgiyle izlenen yarışma programı 'Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde birbirinden iddialı ve renkli gelinlerin kıyasıya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar ve daha fazlası bu eşsiz programda! Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 27 yaşında, 3 yıllık evli Betül Durbak'ın evine konuk olunacak. Betül Gelin'in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Aslı Hünel ile Gelin Evi" 4 Ekim Salı günü saat 12.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

        • Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        • Baba  ‘Yerli Dizi’
          20:00

          Baba ‘Yerli Dizi’

          KADİR, EMİN'E ADIM ADIM YAKLAŞIYOR Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak'ın üstlendiği Baba'nın başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş yer alıyor. Baba 2. sezon 3. bölümüyle ekrana gelecek. Aralarındaki temasın tehlikelerini gören Firuze, Kadir'le yüzleşmek ister ama bu konuşma ikisini biraz daha yakınlaştırır. Liderliğini üstlendiği Çöpköy'de, karşısındaki insanların kendisine ilk defa karşı çıktığını gören Selahattin, bir an önce bu duruma müdahale etmesi gerektiğini anlar. Otoritesi sarsılmaya başlayan Selahattin, Kadir'e bir tuzak kurar ama Kadir bu tuzaktan sürpriz bir telefonla haberdar olur. Bir yandan Büşra'ya ulaşmaya çalışan İlhan diğer yandan Emin'i aramaya devam ederken aldığı bir bilgi tüm dengeleri değiştirir. Emin aylar sonra ailesine dair bazı bilgilere ulaşır. Kadir, babasıyla ilgili önemli bir ipucu yakalar ve baba-oğul birbirlerine bir adım daha yaklaşır. "Baba" yeni bölümüyle 4 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Kanlı Takip  (In The Blood) ‘Yabancı Sinema’
          00:15

          Kanlı Takip (In The Blood) ‘Yabancı Sinema’

          "KANLI TAKİP" SALI GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini John Stockwell'in yaptığı, Gina Carano, Cam Gigandet, Danny Trejo ve Luis Guzman gibi oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kanlı Takip" Salı gecesi Show TV'de! Tatil için Karayipler'e giden Ava ve Derek'in hayatları beklenmedik bir şekilde kabusa döner. Derek aniden ortadan kaybolur. Kocası, kimliğini bilmediği kişiler tarafından kaçırılan Ava, tüm bunlara kendisinin sebep olduğunu düşünür ve kendisini suçlu hisseder. Kaçırılan kocasını bulmak için tüm adayı ayağa kaldıran Ava, adadan kovulmasına rağmen her yolu deneyecektir "Kanlı Takip", 4 Ekim Salı gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        • Kanlı Takip  (In The Blood) ‘Yabancı Sinema’
          02:30

          Kanlı Takip (In The Blood) ‘Yabancı Sinema’

        • Aslı Hünel İle Gelin Evi
          04:30

          Aslı Hünel İle Gelin Evi