Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          GÜVEN DUYGUSUNUN ÖNEMİ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği ilgiyle izlenen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, iki aydır kocasına ulaşamayan bir kadının bol duygu geçişli hallerini izleyeceksiniz. Hale Hanım, kocasına ulaşmak için Bir Şansım Olsa'ya başvuracak. Eşinin kıskançlığından bunalan Cem Bey'in, eşi yüzünden kadınlarla iletişim kurmaktan nasıl korktuğunu dinleyeceksiniz. Eşinin abisinden yanlış anlaşılmalardan dolayı birçok kez dayak yiyen ve hastanelik olan Cem Bey'in anlattıklarına inanamayacaksınız. Hale Hanım'ın, iki kere aldatılan ve erkeklere güveni kalmayan arkadaşı Nazan Hanım'dan nasıl etkilendiğini izleyecek; çiftimizin birbiriyle olan ilişkisinin detaylarını duyunca şok olacak ve kaçırmak istemeyeceksiniz. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 20 Ağustos Cumartesi saat 13.00'te Show TV'de!

        • Enes Batur: Gerçek Kahraman ‘Türk Sineması’
          14:30

          Enes Batur: Gerçek Kahraman ‘Türk Sineması’

          "ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN" CUMARTESİ GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın yaptığı, Enes Batur Sungurtekin, Ömer Başdoğan, Altan Erkekli, Damla Arslanalp gibi oyuncuların yer aldığı 2019 yapımı "Enes Batur: Gerçek Kahraman" Cumartesi günü Show TV'de! Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devam halkası. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz. "Enes Batur: Gerçek Kahraman", 20 Ağustos Cumartesi günü saat 14.30'da Show TV'de!

        • Evlidir Ne Yapsa Yeridir ‘Türk Sineması’
          16:30

          Evlidir Ne Yapsa Yeridir ‘Türk Sineması’

          "EVLİDİR NE YAPSA YERİDİR" CUMARTESİ GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Şerif Gören'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hülya Koçyiğit, Kadir İnanır, Perran Kutman, Şemsi İnkaya, Halit Akçatepe, Neriman Köksal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Evlidir Ne Yapsa Yeridir" Cumartesi günü Show TV'de! Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin ve Leyla ile Mecnun aynı apartmanda yaşayan evli çiftlerdir. Hepsi de evliliklerinde benzer sorunlar yaşamaktadır. Bir gün Leyla ile Mecnun örnek aile olarak televizyon programına çıkar. Programın amacı aile içi geçimsizliği önlemektir. Buna karşın çift programda kavga etmeye başlar. Bu kavga neticesinde ülke ikiye ayrılır. Kadınlar örgütlenip Leyla'yı, erkekler de Mecnun'u destekler. Bir süre sonra çiftler barışır, fakat aralarındaki tartışmalar devam edecektir. "Evlidir Ne Yapsa Yeridir", 20 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30'da Show TV'de!

        • Show Ana Haber
          18:25

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

        • İntikam Peşinde  (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’
          00:15

          İntikam Peşinde (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’

          "İNTİKAM PEŞİNDE" CUMARTESİ GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Martin Campbell'nin yaptığı, Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston, Bojana Novakovic gibi oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "İntikam Peşinde" Cumartesi gecesi Show TV'de! Thomas Craven (Mel Gibson), Boston Polis Teşkilatı'nda tecrübeli bir cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki kızı Emma (Bojana Novakovic) evinde kimliği belirsiz katil tarafından öldürülür. Bu cinayetten sonra herkes asıl hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak kısa zaman sonra Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar. Cinayeti çözmek için yaptığı araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh'e (Ray Winstone) sürükler. "İntikam Peşinde", 20 Ağustos Cumartesi gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        • İntikam Peşinde  (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’
          02:30

          İntikam Peşinde (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’

        • Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Sinema’
          04:15

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Sinema’