Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün; evlatlarının iyiliğini isteyen ailelerin onları korumak için girdiği çabaya şahit olacaksınız. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programın bu bölümünde, kızını korumak için mücadele veren bir babanın yaşadıklarını, kızın iyi niyeti ve saflığı ile nasıl kötü olaylar yaşadığını öğreneceksiniz. Oğlunun yaptığı hataları ders edinmiş bir ailenin ona destek çıkmaya çalışmasını, iki genç insanın aniden alevlenen aşkını, geçmişteki hataları yüzünden ailelerinin şüpheli yaklaşımını, her şeye rağmen çocuklarına destek olan iki ailenin verdikleri desteği ve nihayetinde yaşanan mutlu sonu izleyeceksiniz. Genç kadının ayran gönüllülüğü ve akılsızlıklarıyla hem bu komik duruma gülecek hem ailesine üzüleceksiniz. Tek istedikleri evlatlarının mutluluğu olan ailelerin yaşadıklarını izleyeceğiniz yeni bölümüyle "Bir Şansım Olsa", 16 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        • Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Tosun Paşa 'Yerli Sinema'
          20:00

          Tosun Paşa 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Tosun Paşa" Pazar akşamı Show TV'de! Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı oğullarına isterler ve Daver Bey kızını Seferoğulları'na vermeye karar verir. Hal böyle olunca Tellioğulları da evin uşağı Şaban'ı en sözü geçen paşa olan Tosun Paşa kılığına sokar. Fakat ne yazık ki Şaban Leyla'ya âşık olur ve her şeyi mahveder. Gerçek Tosun Paşa gelince de işler iyice karışır. "Tosun Paşa", 16 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Aile Şerefi 'Yerli Sinema'
          21:45

          Aile Şerefi 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Itır Esen, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Aile Şerefi" Pazar akşamı Show TV'de! Fakir ama gururlu bir adam olan Rıza işportada çeşitli işler yaparak kalabalık ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışır. Karısı Adile 5 çocuğunu da layıkıyla yetiştirerek, hepsinin iyi eğitim alıp, elinin ekmek tutmasını ister. Kızları Ayşe evlenince yeni damat Zihni de onların evine iç güveysi taşınır. Ailenin tüm fertleri, işportacılık, fabrika ve atölye işçiliği gibi işlerde çalışır ve kendi yağlarıyla kavrulurken evin en küçük oğlu Murat bir araba kazası geçirir. Şimdi tüm aile Murat'ın iyi olması için her türlü çareye başvurur. "Aile Şerefi", 16 Ocak Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        • Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        • Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)