Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kalp Atışı 'Dizi'
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi'

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        • Yalancı Yarim 'Türk Filmi'
          14:30

          Yalancı Yarim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Hulusi Kentmen, Mürüvet Sim, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Cumartesi günü Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin Abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de Abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan Abisi, Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar. "Yalancı Yarim", 24 Temmuz Cumartesi günü saat 14.30'da Show TV'de!

        • Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'
          16:30

          Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Sahte Kabadayı" Cumartesi günü Show TV'de! Kemal ünlü bir mafya babasının oğludur. Fakat babasının aksine onun sakin, mütevazı bir hayatı vardır. Günlerini garda pişmaniye satarak geçirmektedir. Fakat Kemal'in hayatı babasının ölümünün ardından bambaşka bir hal alır. Babası en yakın adamı Muhtar tarafından öldürülünce mirası bölünür. Avukatın kendisini aramasıyla gerçekleri öğrenen Kemal apar topar İstanbul'a gider. Mirası geri almayı kafasına koyan Kemal şehrin en namlı kabadayılarını ziyaret etmeye başlar. Kemal kısa sürede yeraltı dünyasında nam salar. Kemal'in kendi peşinde olduğunu öğrenen Muhtar onu tuzağa düşürmek için her yolu dener. Fakat Kemal kendisine yapılan bu tuzakların hepsinden şapşallığı sayesinde kolayca kurtulur. Kemal kendisinden kurtulmaya çalışanları ekarte edip babasının intikamını alabilecek midir? "Sahte Kabadayı", 24 Temmuz Cumartesi günü saat 16.30'da Show TV'de!

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Atla Gel Şaban 'Türk Filmi'
          00:15

          Atla Gel Şaban 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın üstlendiği, Kemal Sunal, Nevra Serezli, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Atla Gel Şaban" Cumartesi gecesi Show TV'de! Fakir bir adam olan Niyazi, bir fabrikada az bir maaş ile çalışmaktadır. Mahalleliye olan borçlarından dolayı köşe bucak kaçmak zorunda kalan Niyazi, çevresindekilerin at yarışına merak sardığını görür ve kendisi de denemeye karar verir. İşine gitmek için minibüse bindiği sırada at yarışı oynayan Niyazi, akşam sonuçları öğrendiğinde at yarışını kazandığını öğrenir. Ancak ne yazık ki kuponu yatırmamıştır. Her gün işe giderken minibüsün içinde at yarışı oynayıp kendini sınayan Niyazi, tüm yarışları tutturduğunu görür. Niyazi'nin durumuna şahit olan bir adam ise bu durumu mafya babası Kazım'a bildirir. Niyazi'den kendisi için at yarışı oynamasını isteyen Kazım, bu sayede servetine servet katmayı planlar. İsteğinin gerçekleştirilmesi için Niyazi'yi alıkoyan Kazım, at yarışı sonuçlarını görünce hüsrana uğrar. Niyazi bu sefer at yarışını kazanamamıştır. At yarışını her sabah minibüsün içerisindeyken oynadığını söyleyen Niyazi, aynı atmosfer olmadan ilham gelmediğini söyler. Bunun üzerine Kazım'ın adamları, Niyazi'ye ilham gelmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışır. Niyazi, at yarışını kazanmayı sağlayacak olan kuponu hazırlayıp Kazım'dan kurtulmayı başarabilecek midir? "Atla Gel Şaban", 24 Temmuz Cumartesi gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        • Kahraman Babam 'Dizi'
          02:00

          Kahraman Babam 'Dizi'

        • Lila ve Eve 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:45

          Lila ve Eve 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar) (Tekrar)
          04:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar) (Tekrar)