Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa", yaşanmış hayat hikayelerini her hafta sonu izleyiciyle buluşturuyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği programda bugün, büyük gelini tarafından dolandırılan Asiye Hanım'ın yaşadıklarına tanıklık edeceksiniz. İki gelini arasında ayrımcılık yapan ve büyük gelini tarafından dolandırılarak mağdur olan kayınvalide, "Bir Şansım Olsa"da haksızlık yaptığı küçük gelininden şans isteyecek. Oğlu vefat ettikten sonra çeşitli manipülasyonlar sonucu sahip olduğu bütün mal varlığını büyük gelininin üstüne yapan Asiye Hanım'ın anlattıklarına çok şaşıracaksınız. Ayrımcılığa maruz kalan küçük gelinin, eşinin ailesi tarafından nasıl dışlandığını ve çeşitli iftiralara uğradığını da öğreneceksiniz.

        • Feryat 'Türk Filmi'
          14:30

          Feryat 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Feryat" Cumartesi günü Show TV'de! Sevdiği adamın kötülüğüne maruz kalan Feride'yi sonrasında babası da evlatlıktan reddeder. Bir çadır tiyatrosunda şarkıcılık yapmaya başlar. Yıllar sonra tiyatro Feride'nin memleketine de uğrar. Burada Feride, Ferdi adında bir üniversite öğrencisiyle tanışır. Birbirlerine âşık olurlar. Ancak Feride gerçek kimliğini Ferdi'den saklar. Tiyatro başka bir şehre gideceği zaman Ferdi'ye bir mektup bırakarak ondan ayrılır. Yıllar sonra Feride ünlü bir şarkıcı olur. Bu sayede Feride ile Ferdi'nin yolları tekrardan kesişecektir.

        • Emine 'Türk Filmi'
          16:15

          Emine 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Cumartesi günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye aşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'
          00:30

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Çabalar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Sen Kiminle Dans Ediyorsun", Cumartesi gecesi Show TV'de! Küçük insanların samimi hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

        • Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:30

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)